Kjendis Tara-Reid-Crichy-Crich-

Publisert den 2 april, 2015 | av Buzzly

Tara Reid og Crichy Crich på fylla: endte opp med tatovering!

Noen flyturer er helt enkelt irriterende og rett ut sagt forferderlige, men for enkelte er det starten på et vilt eventyr – bare spør Tara Reid og rapperen Crichy Crich!

Blander man en god del alkohol og en fin porsjon galskap kan nemlig alt skje!

Crichy-Crich-tatovering-Reid

Endte opp med Tara-tatovering

Nå nylig var rapperen Crichy Crich på tur tilbake LA til Miami etter å ha deltatt på Ultra Music Festival, og kort fortalt kan vi fortelle at han endte opp med å møte American Pie-stjernen Tara Reid og få navnet hennes tatovert på seg!

Rapperen kan fortelle at det var en god del alkohol involvert, og mens flyet var i luften kunne Crichy Crich og kompisen se at Reid reise seg opp og snakke med en annen passasjer.

Han ropte deretter på filmstjernen som var på tur med noen venner, og i løpet av kort tid ble det endel prat og drikking på hele gruppen. Han kan fortelle at Reid er superkul og at de kom overens med en gang. På den 6-timers flyturen over USA ble det kjøpt drinker non-stop og det var sannsynligvis dette som førte til at neste del av deres møte ble planlagt.

Til tatovøren!

Da flyet landet i Los Angeles leide gruppen privat transport og tok turen til en tatoveringssjappe som er eid av Tara Reids venn, og Crichy Crich kan fortelle at han på dette punktet ikke engang husker hvem sin idé det var – men at han tydeligvis syntes det var helt genialt!

Rapperen fikk altså ‘Tara Reid’ tatovert på armen sin, og etter utformingen å dømme så kan det vel tyde på at det er Reid selv som har utført arbeidet. Filmstjernen holdt seg imidlertid unna blekket – og det var vel like greit.

Fan av Reid og en sterk bakrus!

Crichy Crich sier at ettersom han er født på 90-tallet er han en svoren fan av Tara Reid, og han tror alle som har sett American Pie-filmene har et sterkt forhold til henne. Crich erkjenner også at han dagen etter hendelsen hadde en durabelig bakrus, og spesielt når han oppdaget at media hadde fåt snusen i det – men han angrer ikke!

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑