Internett Sofia-Vergara

Publisert den 9 april, 2015 | av Buzzly

Sofia Vergara stiller toppløs i Vanity Fair!

Modern Family-stjernen Sofia Vergara stiller toppløs i mai-nummeret av magasinet Vanity Fair, og det er ingen ringere enn Annie Leibovitz som står bak bildene!

Sofia Vergara er godt kjent for sin rolle i den populære tv-serien Modern Family, og i intervjuet med Vanity Fair snakker hun ut om flere ting som opptar henne.

Klesstilen

Den colombianske tv-stjernen trakterer nå altså rollen som Gloria Delgado-Pritchett i Modern Family, og i intervjuet tar hun blant annet opp motekritikken hun får fra eksperter som hevder at hun kun bruker en spesiell type kjole når hun skal entre den røde løperen. Skjønnheten bryr seg ikke nevneverdig om denne kritikken og sier følgende:

‘Noen ganger leser man i mediene at ‘nå har Sofia på seg den kjolen med den samme formen som vanlig’, og til det har jeg mange ganger rett og slett lyst til å svare: ‘Hva faen vil dere at jeg skal ha på meg der’. Det er åpenbart en grunn til at jeg velger de plaggene som jeg gjør.’

Toppløsfoto av Leibovitz

Skuespillerinnen er på forsiden av Vanity Fair og det er som sagt Annie Leibovitz som står bak fotoene. Vergara fremstår som en gresk sirene i sin røde kjole, og inni bladet opptrer hun toppløs med kun undertøy og en liten hund på ryggen (!). Selv om hun aldri har vært sjenert når det gjelder å fremheve sine kurver innrømmer hun at det ikke alltid har vært like lett å finne plagg som er passende.

‘Puppene mine er svære’

Puppene mine er svære’, kan hun fortelle. ‘Gjennom hele mitt liv har det å kjøpe bh’er vært et mareritt. Da jeg flyttet til LA fant jeg Fredrick’s of Hollywood som lager bh’er for strippere. Tro meg, jeg skulle ønske jeg hadde falske pupper. Jeg legger meg ned og de bare siger helt ned… hit liksom… det er ikke moro.

Vergara på forsiden av Vanity Fair. Foto: Vanity Fair/Leibovitz

Suksess i Modern Family

Sofia Vergara har hatt stor suksess som Delgado-Pritchett i Modern Family fra ABC, og hun har blitt nominert til flere priser for sin innsats. Nominasjonene har vært totalt fire Golden Globes, fire Emmys og hele sju Screen Actor Guilds.

Vanity Fair kommer i salg i løpet av april måned.

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑