Publisert den 1 april, 2015 | av Buzzly

Paradise Hotel Norge byr på både sex og vold!

Paradise Hotel i Norge har vært uhyre populært i en årrekke og heller ikke i år har seerne blitt skuffet! Sex og vold i en mer eller mindre fascinerende kombinasjon er noe av underholdningen vi har fått.

Voldshendelse

I årets sesong går det nok en gang hett for seg og vi har blant annet allerede fått oppleve sex for første gang i årets Paradise Hotel. Som om ikke det var nok kom det også nylig fram at en av deltakerne har utøvd vold på hotellet.

Til Dagbladet har deltakeren sagt at han bryter reglene etter en krangel hvor han har vært litt ‘stor i kjeften’ – noe som i praksis resulterte i at han slo ned sin meningsmotstander. Når og om vi får se dette vites ikke pr. i dag.

TV3 forklarer at hendelsen naturligvis vil få konsekvenser for personen det gjelder, og at reaksjonen enten vil bli utkastelse eller noe annet som måtte være passende. Kanalen vil ikke avsløre hva som vil gjøres ettersom de ikke ønsker å avsløre programinnholdet.

I og med at deltakerne overvåkes hele tiden innebærer det at situasjonen ble tatt tak i umiddelbart av TV3. Deltakerne skal ha skværet opp etter kort tid, og TV3 har ikke levert inn anmeldelse på saken.

Også sex

Det knytter seg naturligvis også mye spenning til hvem som hopper i halmen først og hvem som følger opp, og i år var det deltakerne Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes som ikke klarte å styre lystene sine og som krysset mållinjen først. Om dette er noe de vil angre på i ettertid vil jo naturligvis vise seg med tiden! Videoen fra denne selsomme seansen ser du øverst i artikkelen.

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑