Internett Marilyn-Manson-slått-Dennys

Publisert den 8 april, 2015 | av Buzzly

Marilyn Manson slått i ansiktet på restaurant!

Musikkartisten Marilyn Manson skal etter sigende har blitt slått i ansiktet da han spiste et måltid på Denny’s i Alberta, Canada i helgen. Dette melder Huffington Post i et innlegg på sine sider i dag.

Den 46 år gamle artisten stakk innom restauranten etter en konsert på lørdagen, hvor han for øyeblikket er på turné for å promotere albumet ‘The Pale Emperor’.

Kom i krangel

Marilyn Manson skal ha kommet i en diskusjon eller krangel med noen på restauranten og Manson skal i følge rapportene ha kalt kjæresten til en av mennene han kranglet med for en ‘bitch’.

Mannen skal deretter ha blitt forbannet og reagert med å slå Manson i ansiktet. Artisten selv sier at angrepet kom helt uprovosert og Mansons manager forteller at Manson ikke hadde fornærmet noen og at mannen kom fra ingensteds og deretter slo han i fjeset.

Vil anmelde

Det rapporteres at den gamle sjokkrockeren planlegger å anmelde saken, og et vitne skal bekrefte artistens versjon av hendelsen. Han sier at Manson var sammen med fans da han ble angrepet, og forteller at han var vennlig med alle sammen og at han villig vekk stilte opp på bilder samt ga autografer. Han bekrefter at de snakket og at mannen plutselig slo ham i ansiktet helt uprovosert.

Det lokale politiet bekrefter at det har vært en hendelse på Denny’s den aktuelle kvelden med oppgir ingen navn i den forbindelse.

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑