Underholdning Kylie Jenner Kardashians

Publisert den 1 april, 2015 | av Buzzly

Kardashians-stjerne i sjalusikrig!

Kylie Jenner, som mange kjenner fra realityserien Keeping Up With The Kardashians, er som mange vet i en nettfeide med Blac Chyna over rapartisten Tyga (Michael Nguyen Stevenson).

Kylie Jenner Blac Chyna

Black Chyna, som er 26 år gammel, har en sønn med Tyga, men rapperen er for øyeblikket i et forhold med realitystjernen Kylie Jenner (17). Disse to har altså kjempet en online kamp hvor målet sannsynligvis er å fritte den andre parten ut, og etter at ting har gått rolig for seg i en uke var det i går på tide å hive bensin på bålet igjen!

Chyna publiserte i går et bilde på instagram hvor hun i selfien flasher en diamantbefengt klokke hun fikk av rapperen for en tid tilbake. Bildet ble lagt ut noen form for tekst, men det var vel liten tvil om hva hensikten med bildet var.

Også for en ukes tid siden la hun ut et bilde av klokken hun fikk i 2013, men da med hashtagen #BlacLove.

Den gang tok det bare noen få timer før Kylie Jenner svarte med et bilde av seg selv, inkludert en flashy klokke som hun hadde fått av Kyga, og da med en enkel tekst som sa: ‘Currently’. Kaldt og fint, om vi må få si det selv!

Hun skal også ha uttalt at hun ber Blac Chyna om å respektere forholdet hun har til Tyga, så nå gjenstår det bare å se hva fortsettelsen blir.

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑