Kjendis Kim-Kardashian-på-besøk-i-armenia

Publisert den 9 april, 2015 | av Buzzly

Kardashians i Armenia: komplett hysteri!

Trodde du kanskje at familien Kardashian kun var populær i USA og vest-Europa? Da tok du skammelig feil, for da de landet i Armenia var det Ville tilstander!

Kim Kardashian West og Khloé Kardashian landet i går kveld i Armenia og med på turen var naturligvis også Kanye West og parets snart 2 år gamle datter. De ble møtt av hundrevis av fans og det vår sågar opprettet live stream av de to søstrene for de som ikke hadde muligheten til å møte på flyplassen.

Spent Kardashian

Fru West var svært tydeligvis svært oppspilt over å dele denne opplevelsen med sin mann, Kanye, og datteren North som blir 2 år i juni. ‘

Min mann og datter har ble med til Armenia for å utforske min fortid og lære om mine forfedre! Mine søskenbar ble også med! Så spent at jeg ikke kan sove‘, proklamerte stjernen på Instagram.

Kanye-West-og-North

Hun dokumenterte naturligvis også fan-hysteriet på det sosiale mediet med følgende utsagn:

«Armenia we are here!!!!! We are so grateful to be here & start this journey of a lifetime! Thank you to everyone who greeted us! I can’t wait to explore our country and have some yummy food! #MyDadAndGrandParentsWouldBeSoProud.»

Også Khloé Kardashien delte et bilde av den ville folkemengden som hadde samlet seg utenfor Marriott Hotel i Jerevan og la til følgende:

«The love and welcoming to Armenia has been overwhelmingly beautiful!!! I wholeheartedly, can’t believe all of you Angels who are outside our hotel with flowers and smiles. Im incredibly eager to get some sleep and see Armenia in the day light! I hope I’m able to sleep. I’m so excited to be here!!”

Kim-Kardashian-Armenia

Hvorfor i Armenia?

Så, hvorfor er egentlig Kardashians i Jerevan? Mange armenere spekulerer i om det er for å dra oppmerksomheten mot hundreårsmarkeringen av 1,5 millioner armenere som skal avholdes senere denne måneden. Familien Kardashian er forventet å avlegge et besøk til minnestedet for ofrene i følge AP.

En kilde som er tett på Kim Kardashian fortalte imidlertid at realitystjernen ville være hjemme innen markeringen som avholdes den 24. april, og at turen har vært planlagt en god stund.

Og ja: naturligvis blir alt filmet til en fremtidig episode av Keeping Up With the Kardashians.

Del saken

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑