Kjendis kendall-jenner

Publisert den 13 april, 2015 | av Buzzly

Justin Bieber og Kendall Jenner: en liten romanse?

Som en hel del av dere kanskje har fått med seg går det romanserykter om den godeste Justin Bieber og Kendall Jenner, og det er ingen tvil om at disse to gjør svært lite for å begrense rykteflommen!

Nylig postet de to noen bilder på Instagram som med all tydelighet viser at unge Mr. Beiber begynner å bli litt for klåfingret til at man kan kalle det kun vennskap, og bildene viser at de to henger sammen i en eller annen hage før Coachella 2015 tok fatt.

Dette fikk naturligvis fansen til å eksplodere av nysgjerrighet og hvis du legger merke til hvor Biebers hender befinner seg er det ikke så rart at spekulasjonene skyter ytterligere fart! De såkalte Beliebers merker seg at den vakre duoen, som nylig ble portrettert etter en dampende het fotoseanse for Vogue, begynner å se mer intime og personlige ut for hver dag som går.

Kendall Jenner er kjent som amerikansk realitystjerne, modell og søsteren til Kylie Jenner. Begge disse to figurerer titt og ofte i Keeping Up With The Kardashians og er halvsøstre til Kim, Courtney og Khloe Kardashian, samt Robert Kardashian.

Les også om flørteryktene om Justin Bieber og Ariana Grande, samt Kylie Jenners Instagram-krig med Blac Chyna!

Justin-Bieber-Kendall-Jenner

Har du forresten fått med deg at Kardashians er i Armenia?

Kilde: Eonline.com
Bilder: Instagram

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑