Publisert den 10 april, 2015 | av Buzzly

Justin Bieber og Ariana grande fløret på scenen

Justin Bieber jobber for fullt for å vinne verden tilbake etter å ha tråkket i salaten gjentatte ganger i løpet av de siste årene, men spørsmålet alle stiller seg nå er om han har gjort en annen artistkollega fly forbannet i forsøket!

På onsdags kveld gjorde 21 år gamle Bieber en overraskende opptreden på Ariana Grandes konsert på The Forum, i følge Yahoo Celebrity. Dette var i Inglewood i California, og det er ingen tvil om at de opptrådte litt i overkant flørtete mens de sammen sang Grandes hitsingel ‘Love Me Harder’. Faktisk kan ting tyde på at Justin Bieber ikke helt klarte å holde fingrene av fatet av 21-årige Ariana Grande mens de fremførte sangen til stor jubel for publikum!

Men: Hva synes så Ariana Grandes kjæreste, rapperen Big Sean, om dette? Helt greit var det vel neppe, og det går sågar trusler om at Bieber skal ha blitt truet av Big Sean på Twitter! Spennende!

Se videoen i toppen og se hva du synes – går de over streken?

Trussel fra Big Sean?

Biebers flørtende og ‘glatte’ bevegelser var vel relativt uskyldig, eller hva? Det spørs om Big Sean synes det samme, og det går sågar rykter om at rapperen skal å kommet med en dårlig fordekt trussel på Twitter.

Følgende melding sirkulerer nå på nettet:

«This kid is about to learn not to touch my girl like that. Beliebe that.»

Dette skal han ha twitret, men deretter slettet, men: han inisterer selv på at innlegget er falskt.

Justin Bieber på sin side var svært fornøyd med sin egen opptreden på scenen og etter showet slengte han ut følgende melding:

Love the stage. Thanks for having me @ArianaGrande and thanks LA. Gotta tour again soon :)

Det koker på Twitter

Opptrinn som dette er naturligvis bensin på Twitter, og det har kokt på mikrobloggtjenesten de siste dagene bare med tanken på at trusselen har vært ekte. Det ene innlegget er mer kreativt enn det andre og det er morsomt å se de mer eller mindre humoristiske tweetene som har kommet ut.

Selv om Big Seans innlegg sannsynligvis var Photoshoppet så er man nesten nødt til å stille seg spørsmålet: vil Justin Beiber dukke opp på flere opptredener sammen med Ariana Grande på henne ‘The Honeymoon’-turne?

Justin-Bieber-Ariana-Grande--Big-Sean-Tweet-3

Justin-Bieber-Ariana-Grande--Big-Sean-Tweet-2

Justin-Bieber-Ariana-Grande--Big-Sean-Tweet-1

Justin-Bieber-Ariana-Grande--Big-Sean-Tweet-4

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑