Publisert den 10 april, 2015 | av Buzzly

Utroskap-avsløring om Asthon Kutcher og Demi Moore!

Hollywood sover aldri – i hvert fall ikke hvis vi tenker på avsløringer og skandaler, og det var akkurat det vi fikk i torsdagens talkshow Watch What Happens Live!

Skuespiller Scott Eastwood kom med sjokkerende avsløringer om hvorfor Ashton Kutcher og Demi Moore gikk fra hverandre!

** SE INNSLAGET ØVERST I ARTIKKELEN **

Slapp bombe i studio!

Det var en skikkelig saftig nyhet seerne ble server på direkten i talkshowet, og det var skuespilleren Scott Eastwood, kjent fra den aktuelle filmen The Longest Ride, som slapp bomben på direkten. Det ble virkelig interessant i studioet da en innringer spurte den andre gjesten i studioet, Jon Cryer fra Two and a Half Men, om det var ubehagelig å jobbe sammen med Kutcher i serien ettersom de begge hadde vært i et forhold med Demi Moore.

Cryer skal ha datet Moore på 80-tallet, mens Kutcher var gift med den samme kvinnen fra 2005 til 2013. Cryer innrømmet at det hadde vært litt merkelig ja, men at de to hadde snakket sammen og at det ikke var noe problem for noen av dem. Og det var da den godeste Scott Eastwood kom på banen med en skikkelig landmine.

– Han lå med ekskjæresten min

Eastwood brøt inn og henvendte seg til Cryer og sa:

‘Hvis det får deg til å føle deg noe bedre, så lå han med ekskjæresten min – men hun var kjæresten min på daværende tidspunkt.’

Deretter brøt programleder Andy Cohen inn og sa: ‘Vent, lå han med kjæresten din mens dere var sammen? Hvordan fant du ut av det?’

Førte til bruddet mellom Demi og Ashton

‘- Vel, jeg tror at det var den hendelsen som førte til at det ble slutt mellom Demi og ham’, fortsatte Eastwood og henviste til bruddet som inntraff i 2011.

Cohen spurte deretter om Eastwoods kjæreste var en av de to jentene som var i oppmerksomhetens sentrum i den famøse skandalen i San Diego som US Weekly rapporterte om i 2011, og det kunne den 29 år gamle skuespilleren bekrefte. Han fortalte også at ham og en kompis var sammen med begge jentene den gang.

‘En skikkelig skandale’, sa Eastwood leende, for han sa at han overhodet ikke var sint på Kutcher angående den hendelsen.

En skikkelig Hollywood-avsløring som vi rett og slett var nødt til å dra frem i lyset!

Lukk
Lukk

Følg oss på FacebookBack to Top ↑